جهش تولید با مشارکت مردم
دوشنبه ،05 خرداد 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان
  • 1400/05/31 - 12:39
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برداشت غوره ازباغات خرمدره

غوره میوه ی نارس انگور است با طعمی ترش و دارای خواص بسیار، نیمه اول مرداد فصل غوره است و این روزها مغازه‌های آبغوره گیری در خرمده رونق خاصی به خود می گیرند.


رئیس جهادکشاورزی خرمدره از آغاز برداشت غوره از باغ‌های انگور این شهرستان خبر داد.

علی محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه غوره، میوه نارس انگور با طعمی ترش و دارای خواص بسیار است که در سفره‌ ایرانیان از جایگاه بالایی برخوردار است، اظهار کرد: نیمه اول مردادماه فصل غوره است و این روزها مغازه‌های آبغوره‌گیری در خرمدره رونق خاصی به خود می‌گیرد.

وی با بیان اینکه غوره خرمدره از مرغوبیت بالایی برخوردار است، عنوان کرد: آبغوره تازه سبز رنگ است و با گذشت زمان رنگ آن به قرمز می‌گراید.

این مسئول با یادآوری اینکه برگ مو، غوره، آب‌غوره، انگور، آبمیوه، کشمش، سرکه، مربای انگور و شیره از سوغاتی‌های مهم خرمدره به شمار می‌رود، متذکر شد: همه این محصولات از 2700 هکتار باغات خرمدره حاصل می‌شود.

محمدی با توضیح این مطلب که حدود 25 درصد از انگور تولیدی شهرستان به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود، بیان کرد: 5 درصد نیز به غوره و سرکه و شیره و مشتقاتی مانند آن و 70 درصد به انواع کشمش تبدیل می‌شود.

رئیس جهادکشاورزی خرمدره با تاکید بر ضرورت راه‌اندازی صنایع تبدیلی در خرمدره، ادامه داد: مرغوبیت انگور خرمدره، تنوع ارقام و دسترسی به شریان‌های مواصلاتی مهم کشور فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای راه‌اندازی صنایع تبدیلی انگور است.
  • گروه خبری : اخبار از سایر رسانه ها,اخبار شهرستانی
  • کد خبر : 151671
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب