به ظرفیت مرغداریهای گوشتی زنجان افزوده میشود
در سال جهش تولید 10 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 200هزار قطعه به تعداد این واحدها در استان افزوده می شود.
جواد تاراسی با بیان اینکه مرغ با قیمت 15 هزار و 750 تومان در بازار استان زنجان عرضه می شود، گفت: میانگین مصرف روزانه مرغ در استان بیش از 70 تن است.
وی اظهار کرد: در این میان روزانه بیش از15 تا 20 تن مرغ گرم در استان زنجان قطعه بندی شده و به بازار عرضه می شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی زنجان با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا موجب شده بود تا جوجه ریزی در استان کاهش یابد، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده جوجه ریزی در استان افزایش یافته است.
تاراسی با بیان اینکه از تیرماه روند جوجه ریزی در مرغداری ها مطلوب بوده و در راستای تامین نیاز استان می باشد ابراز داشت: مرغ منجمد هم در بازار به قیمت 13 هزار و 500 تومان عرضه می شود و در راستای تامین نیاز استان به اندازه کافی وجود دارد.
وی با بیان اینکه بیش از 246 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت هفت میلیون قطعه جوجه ریزی در استان فعال است، تصریح کرد: در سال جهش تولید 10 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت 200هزار قطعه به تعداد این واحدها در استان افزوده می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان گفت: خوشبختانه استان مشکلی در تامین گوشت مرغ ندارد.