جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،04 خرداد 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان
  • 1402/05/03 - 09:36
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تمهیدات لازم برای پخت نان در دهه اول محرم دیده شده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از تدارک و تمهیدات لازم برای پخت نان، جهت تامین مصرف مهمانان خارج از استان و مراسمات مساجد، تکایا، دسته جات حسینی (علیه السلام) و هیأت‌های مذهبی در بین عزاداران حسینی در دهه اول محرم 1402 خبر داد.

به گزارش واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی در تشریح جزئیات این خبر گفت، اظهار کرد: تمهیدات لازم برای پخت نان واحدهای نانوایی از قبیل لواش، بربری و سنگک سطح شهر زنجان در مسیرهای منتهی به دسته های عزادرای با افزایش ساعات پخت از 7 تا 13 محرم انجام خواهد شد.

زمانی افزود: واحد نانوایی مسیرهای چهارراه سعدی تا سعدی جنوبی، از میدان 15 خرداد تا میدان آزادی و کنار گذر خیام با افزایش ساعت کاری، پخت ویژه نان خواهند داشت.

وی گفت: با هماهنگی صورت گرفته با نانوایی‌های منتخب سطح شهر زنجان، بیش از 50 هزار قرص نان در مراسمات مساجد و هیأت‌های مذهبی در بین عزاداران حسینی توزیع انجام می شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان بیان کرد: هرگونه تعطیلی واحدهای نانوایی به جز در روزهای تعطیل هفتگی مجاز(علی الخصوص روزهای تاسوعا وعاشورای حسینی) ممنوع بوده و لازم است واحدهای نانوایی بر اساس روال قبل نسبت به پخت و عرضه نان به مردم اقدام نمایند در غیر اینصورت نسبت به تشکیل پرونده تعزیراتی توسط مراجع ذیصلاح اقدام خواهد گردید.

زمانی اظهار کرد: با هماهنگی‌هایی که از طریق بازرسین سازمان جهادکشاورزی استان و تعزیرات حکومتی صورت گرفته، بررسی و صحت عملکرد واحدهای نانوایی به صورت روزانه و مستمر مورد نظارت و کنترل واقع می گردد.
  • گروه خبری : خبر ویژه
  • کد خبر : 45750
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب