جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،11 خرداد 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان
  • 1400/02/25 - 10:57
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رشد 21 درصدی جوجه ریزی واحد های تولید مرغ گوشتی نسبت به مدت مشابه سال قبل

جواد تاراسی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 1میلیون 530هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

جواد تاراسی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 1میلیون 530هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته 21 میلیون جوجه ریزی به میزان 35 هزار تن تولید گوشت مرغ در استان انجام شد، اظهار کرد: در تولید گوشت بوقلمون و سفید هم در کل بیش از 47 هزار تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه طی ماههای فروردین و اردیبهشت سالجاری جوجه ریزی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 18درصد افزایش دارد، گفت: میزان جوجه ریزی یک 1535810 قطعه بود.

تاراسی با بیان اینکه کمبودی در خصوص نهاده‌های دامی طیور در استان نداریم، تاکید کرد: نهاده‌های دامی طیور به اندازه 45 روز خوراک طیور در اختیار مرغداری‌ها قرار می‌گیرد، ابراز داشت: این نهاده‌ها بین 10 تا 20 روز طول می‌کشد تا به دست شان برسد.

وی نیاز ماهانه مرغداری‌های استان زنجان به کنجاله سویا را 6 تا هشت هزار تن اعلام کرد و گفت: نیاز به ذرت بیش از دو برابر کنجاله سویا است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه از فروردین ماه شاهد افزایش جوجه ریزی در استان هستیم و نهاده‌های دامی هم به موقع به دست مرغداران می‌رسد، افزود: امیدواریم دیگر شاهد جوجه ریزی در استان نباشیم.

  • گروه خبری : خبر ویژه
  • کد خبر : 151579
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب