شروع برداشت محصول سیر در شهرستان طارم
عملیات برداشت نوبرانه محصول سیر در شهرستان طارم آغاز گردید. در سال زراعی 1402-1401 حدود 1300 هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به کشت سیر اختصاص یافته است. پیش بینی می گردد از این سطح، حدود 52000 تن محصول سیر برداشت گردد.

به گزارش واحد زراعت شهرستان طارم، تعداد 1500 نفر بهره بردار شهرستان به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درامد می نمایند. همه ساله برداشت سیر در این شهرستان از اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت صورت می گیرد. ارقام مورد کشت در این شهرستان شامل سیر صورتی و قرمز با منشاء آذرشهر می باشد. محصول تولیدی این شهرستان علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان به سایر استان های کشور و همچنین در صورت وجود شرایط به کشورهایی مثل روسیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می گردد. از جمله اقدامات انجام گرفته توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص محصول سیر، تامین نهاده های مورد نیاز، برگزاری برنامه های آموزشی گروهی وانفرادی، بازدید های کارشناسی و ارائه توصیه های فنی و همچنین تلاش در جهت تنظیم بازار فروش می باشد.