جهش تولید با مشارکت مردم
یکشنبه ،04 خرداد 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان
  • 1401/08/14 - 09:14
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ساداتی‌نژاد مطرح کرد: پایداری تولید گوشت و ارزان‌سازی با پرورش صنعتی

وزیر جهاد کشاورزی گفت: پایداری تولید گوشت و ارزان‌سازی با پرورش صنعتی محقق می‌شود.

به
گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه مراسم
100 هزار راس دام سبک مولد داشتی
پرتولید اصلاح‌ نژاد چندقلوزا "بزرگترین طرح تولید گوشت قرمز کشور"،
گفت: در حال حاضر تولید مرغ در کشور صنعتی است یعنی هر
45 روز یک بار جوجه یک روزه به بهره‌برداری
می‌رسد، کشتار شده و به بازار عرضه می‌شود.



وی درباره تولید گوشت قرمز در کشور
افزود: باید پرورش گوسفند را صنعتی کرده و به صورت
90 روزه سالنی آن را تولید کنیم.



ساداتی‌نژاد ادامه داد: باید تولید گوسفند از
روز آغاز تولد تا پایان آن دو برابر میزان تولید مرغ تکثیر و به کشتار برسد که این
مهم پایداری تولید گوشت و ارزان‌سازی آن را به همراه دارد که یک پایه اهمیت غذایی
است.



وی اظهار امیدواری کرد؛ این مجموعه با حضور
مجموعه دانش‌بنیان بتواند ضامن تولید پروتئین گوشت قرمز در کشور شود.



 

  • گروه خبری : اخبار از سایر رسانه ها
  • کد خبر : 45311
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب