جهش تولید با مشارکت مردم
جمعه ،09 خرداد 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان
  • 1399/06/02 - 10:58
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

محصولات کشاورزی استان از نظر سلامت در جایگاه ویژه ای قرار دارند

بهروز فرخی گفت: گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی با عضویت و فعالیت در 14 کارگروه استانی از جمله کمیته ایمنی آب، شورای امنیت غذایی، کارگروه کنترل آبیاری مزارع با فاضلاب، کمیته آلاینده ها، مجمع سلامت با همکاری مرکز بهداشت، اداره کل استاندارد، معاونت غذا و دارو، اداره کل محیط زیست در صدد تولید محصول سالم و نظارت مستمر بر تولید این محصول می‌باشد.

بهروز فرخی گفت: گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی با عضویت و فعالیت در 14 کارگروه استانی از جمله کمیته ایمنی آب، شورای امنیت غذایی، کارگروه کنترل آبیاری مزارع با فاضلاب، کمیته آلاینده ها، مجمع سلامت با همکاری مرکز بهداشت، اداره کل استاندارد، معاونت غذا و دارو، اداره کل محیط زیست در صدد تولید محصول سالم و نظارت مستمر بر تولید این محصول می‌باشد.

وی اظهار کرد: در محصولات کشاورزی دیم و برخی باغات استان زنجان به ندرت کود و سم مورد استفاده قرار می گیرد و از بحث سالم بودن و گواهی شده فراتر بوده است.

سرپرست گروه محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی زنجان با بیان اینکه مصرف کود محصولات کشاورزی استان زنجان 50 هزار تن می‌باشد، گفت: برای تولید دو میلیون تن محصول که این عدد یک پنجم نرم اروپا، یک سوم آسیا و 70 درصد پایین‌تر از نرم کشوری بوده که در این میان مصرف سموم در استان از نرم کشوری بسیار پایین‌تر می‌باشد.

فرخی تاکید کرد: همه ساله نمونه گیری های مشترکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌گیرد که تاکنون هیچ سند و آزمایشی مبنی بر فراتر بودن از حد مجاز استاندارد گزارش نشده است.

وی افزود: گروه محیط زیست، مدیریت حفظ نباتات، ترویج، زراعت، باغبانی با حضور 200 کارشناس پهنه 14 و مدیر کنترل کیفی و راه اندازی سامانه حد مجاز آلاینده ها در تحقق تکلیف وزارتی جهاد کشاورزی که تولید محصول سالم می‌باشد کوشا هستند.

  • گروه خبری : اخبار از سایر رسانه ها
  • کد خبر : 151227
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب