مدیریت آثار شیوع بیماری کرونا در کلیه واحدهای تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی
مدیریت آثار شیوع بیماری کرونا با ایجاد و استمرار نظام کنترل و نظارت کارآمد بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی در کلیه واحدهای تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی میسر می گردد.
مدیریت آثار شیوع بیماری
کرونا با ایجاد و استمرار نظام کنترل و نظارت کارآمد بر رعایت شیوه نامه های
بهداشتی در کلیه واحدهای تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی میسر می گردد.
ابلاغ پروتکل های بهداشتی وزارتخانه به کلیه کشاورزان، پرورش
دهندگان آبزیان، کشتارگاه ها و کارخانجات استان و نظارت مستمر بر اجرای این پروتکل
ها از طریق مسئولین فنی و بهداشتی مستقر در مراکز ، بازدید مستمر
و نیز ارائه آموزش های مختلف در زمینه جلوگیری از شیوع بیماری کرونا ، تأمین و در اختیار گذاشتن امکانات حفاظت فردی
شامل ماسک و دستکش و نیز توزیع موادضدعفونی لازم در سطح کارخانجات تولید مواد
غذایی بامنشأ دامی و کشتارگاه ها توسط اداره کل دامپزشکی استان از مدیریت آثار
شیوع کرونا در واحدهای تولیدی و خدماتی
بخش کشاورزی محسوب می گردد.