فعالیت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان مورد بررسی قرار میگیرد
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند فعالیت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان خبر داد.

زمانی در ادامه افزود: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش تولید نان نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند.